Sunday, July 11, 2010

Meeting a Blogging Friend, Part 2


First of all, thank you for all the wonderful kind comments! Sorry about not being able to answer them. I'm just too busy, but I do appreciate all of them.

Alright, back to my report. Yes, Brad, this was the very same Yaelian I met last summer. The scenery on the other side of the railway tracks doesn't look inviting, but we did find a cosy little Chinese restaurant there.

Kiitokset kaikista ystävällisistä kommenteistanne. Minulla menee viikonloppukin tässä töitä tehdessä, joten en ehdi käydä kommeentoimassa, enkä liioin pysty vastailemaan, mutta arvostan kovasti kaikkea kirjoittamaanne. Lueskelen blogeja tänään myöhemmin.

Niin, missäs me olimmekaan...? Tapasin mieluisan ystäväni Yaelin Malmilla. Maisemat radan toisella puolella eivät ole mitenkään kutsuvat mutta oikein kodikkaaseen kiinalaiseen ravintolaan kuitenkin tiemme johti.


They had a buffet table with rice, chicken, beef etc and food for vegetarians, too, for example sushi.

Lounas noutopöydästä maksoi 7,90€. Yael ei syö lihaa, ei edes kanaa, mutta hän sai kootuksi reilun lautasellisen tarjolla olevista antimista. Kuvassa minun lautaseni. Meistä oli mukavaa että sushia oli useita versioita. Minulla oli nyt jo kolmas kerta tänä kesänä kun söin sushia. En ole aikaisemmin tullut kokeilleeksi.


Obviously a family business. This Chinese lady came to lunch with her baby and the staff behaved in such a familiar way with them that they just had to be family. I asked for permission to take a picture and post it on my blog.

Henkilökunta puhui paljon paremmin suomea kuin siinä toisessa kiinalaisessa paikassa jossa söin 18.6. (Katso aikaisempi postaus.) Vauva ja äiti tulivat lounaalle ja olivat varmaankin sukua ravitsemusliikkeen pitäjille. Pyysin lupaa kuvaamiseen ja kuvan laittamiseen blogiin. Nauraen nuori rouva antoi luvan. Yael ja minä ihastelimme vauvaa. Että onkin söötti, kuin nukke.

Termarista ei herunut kuin puoli kuppia kuravettä ja päätimmekin mennä kahville Mäkkäriin. En ole käynyt aikoihin. Uusi sisustus oli yllätys. Tyylikäs ja taiteellinen.

Yael had a cappuccino at MacDonald's and I had a latte. Italiano!

Look what she gave me! It's halva from Israel. Wow. How sweet. She AND the halva.

Oi mitä ihania tuliaisia sain! Olin ihastuksesta mykkyrällä. Halvaa Israelista, ja aivan kuin se ei vielä olisi ollut tarpeeksi, sain lisäksi vuohenmaitosaippuan.

Yet another present from her; goat milk soap! Unlike goats, it has a really pleasant smell.


Oh no - all too soon she had to leave... And the following day she flew back to Israel.


Pari kolme tuntia vain ehdittiin viettää yhdessä. Yaelilla oli seuraavana aamuna lähtö takaisin Israeliin. Katselin junan jälkeen. Tuntui kivalta kun oli niin mukava nähdä hänet ja haikealta koska nyt ei tavata taas vuoteen.

8 comments:

 1. Thanks Rita:-)Oli tosi ihana tavata taas Rita,ja harmi vaan ,että kerran ja vähän nopeasti,mutta oli tosi kivaa! Ja se vauveli kiinalaisessa ravintolassa oli tosiaankin kuin pieni nukke,niin suloinen:-)

  ReplyDelete
 2. Oiiiii ihania lahjoja! Ja turvallista matkaa Yaelianille! 7.90 Euro lounas ei ole niin kallista. Miekin haluannnnnn mennä sinne joskus he he he...ehkä tulevaisuudessa sitten. :-D

  ReplyDelete
 3. Minäkin sain Jaelilta ihanaa halvaa (erinnäköisessä paketissa). Täältäkin terkkut Jaelille, että syöty on, ja äitinikin tykkäsi.

  Kiva kun kiinalaisessa oli tarjolla monipuolisesti ruokaa, ja kohtuuhinnalla.
  Minä onnistuin aina syömään Helsingin reissulla kalliita lounaspuffetteja, ilman kahveja 'kaupan päälle'.

  ReplyDelete
 4. Ci eravamo persi questi post, è sempre bello incontrare persone che ci sono diventate familiari, anche se solo attraverso un monitor, abbiamo avuto anche noi la fortuna di conoscere tante persone, quindi possiamo immaginare quanto sia stato bello andare a pranzo con la tua amica blogger! Quanti doni, ma ci dici che cos'è l'halva? Non ne abbiamo mai sentito parlare!
  Un bacio e buona domenica
  Sabrina&Luca

  ReplyDelete
 5. Halva on kyllä tosi hyvää! Hauskaa kun pääsitte tapaamaan toisianne.

  ReplyDelete
 6. Mukava ja kotoinen ruokahetki teillä oli. Ja blogiystävän tapaaminen on aina hauskaa, vaikka olette jo tuttuja - ensitapaaminen jo takana.

  ReplyDelete
 7. Kävin lukemassa ja ajattelin vain, että siellä on täytynyt kokin muuttua! :D Ei olla uskallettu siellä enää vuoteen käydä edes maistamassa.

  Mekin muuten istuttiin aina ennen Rossossa ruokailemassa, ja kyllä harmitti, kun tilalle tuli se kamala Hollywood-ravintola. Höh.

  ReplyDelete
 8. Good time meeting each other but sad when departing...However I know you two will meet each other again one day. Having good meal in Chinese Restaurant with good sushi.

  Have A Nice Day!

  hugs~Jenny:~)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.