Saturday, July 10, 2010

Meeting a Blogging Friend, Part 1


On Thursday afternoon I met my blogging friend Yaelian who came to Finland on her holiday, She lives in Israel and has two wonderful blogs. We met at a shopping centre near my home. The plan was to eat Chinese. Not in the restaurant you (almost) see in the top lefthand corner, but in a smaller one on the other side of the railway tracks.

Blogiystävälläni Yaelianilla ja minulla oli treffit torstaina Malmin ostarilla. Oli aivan ihanaa tavata hänet pitkästä aikaa! Viime kesänä tapasimme kaksi kertaa. Nyt saatiin valitettavasti järjestymään vain yksi kerta. Minulla on oudon paljon opetustöitä vaikka on kesä.

Yritän tässä samalla esitellä paikallisia nähtävyyksiä vaikka vaatimattomia ovatkin. Yael ja minä tapasimme tuossa apteekin edessä. Yläkuvassa oikealla voitte melkein nähdä kiinalaisen ravintolan jossa hiljattain kävin Charlottan kanssa (aikaisempi postaus 18.6.2010) ja apteekista vasemmalle on kampaamo Alanko (siitäkin postauksia silloin tällöin).

Yaelin kanssa menin kokeilemaan yhtä pienempää kiinalaista ravintolaa junaradan toiselle puolelle. En saa sitä nyt tähän vielä mahtumaan. Työkiireet, you see. Sain kiinnostavan uuden opetustehtävän. Valmennan erästä nuorta naista yliopisto-opintoihin tähtäävään englannin kielen IELTS-kokeeseen.


Kukka-asetelmia Malmin torilla.

Floral arrangements in the market place.


We walked through that tunnel that leads to the other side of the railway tracks where the new part of the shopping centre is situated. See the little windows? We walked there.


Kävelimme rautatien yli johtavan tunnelin kautta ostoskeskuksen uudelle puolelle. Kohteenamme ollut kiinalainen ravintola on siellä katutasossa. Tarina jatkuu kunhan käyn ensin jatkamassa töitäni...

I must continue working, but there will be part 2 when I get to it..

7 comments:

 1. Oli tosiaankin kiva tavata,ja se pikku kiinalainen ravintolakin oli ihan mukava. Minäkin tästä sitten postaan kun saan kuvani laitettua-

  ReplyDelete
 2. Rita,
  That sounds great meeting a blogging friend. Did you meet this friend once before? (I thought I remembered reading)
  Don't mind me :)
  The place where you met is very beautiful :)
  Happy Sunday to you.
  Brad

  ReplyDelete
 3. What a day Rita! I am sure you have had wonderful time with your blogging friend. It's definitely some excitement right? I met one and I can tell you that it's quite eventful for me. The whole family came to my house! Got me a bit nervous at first he he... O, maybe one day we'll meet he he... it's ok, your whole family can come ;-)

  Have a blessed Sunday!

  ReplyDelete
 4. Che doppia fortuna! Incontrare un'amica, e vedere la bellissima Finlandia! ^^ Spero un giorno che io e la Scimmietta visiteremo il tuo paese, e in quel caso passeremo a trovarti sicuramente! Ciao!!
  Buona domenica!

  ReplyDelete
 5. Se toinen kiinalainen, joka melkein näkyy tuossa kuvassa, on muuten aivan kamala! (ehkä jo huomasitkin, en ole vielä käynyt lukemassa postaustasi siitä). Olemme sitä kokeilleet ja ystävämmekin ovat, eikä kukaan ole pitänyt ruuasta. Palvelu oli ok ja hinnat mitä alhaisimmat. Minut näkee muuten usein tuossa kadulla, kävelemässä junalle tai junalta kotiin :)

  ReplyDelete
 6. ii: No minä joudui juomaan kolme lasillista vettä kun palasin siitä kiinalaisesta, eikä chicken kung po ollut niin hyvää kuin Tikkurilan kiinalaisessa! Onpa hyvä että Yael ja minä emme menneet sinne...

  ReplyDelete
 7. Wow Rita, you must having a really good time with your blogging friend Yaelin! I wish you two good friends forever!

  hugs~Jenny;~)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.