Friday, December 10, 2010

BenXRealistisen tuntuinen elokuva autistisesta pojasta. BenX. Ei mitään kevyttä katsottavaa. Tämä pitäisi esimerkiksi kaikkien opettajien nähdä. Koulu on joillekin jokapäiväinen helvetti.

A realistic film about an autistic boy with Asperger's syndrome. It starts out almost like a documentary, but develops into something different. A great story.

(Kuvassa Pukinmäen peruskoulu.)

Olin katsellut vasta ekan osan kun kävin tekemässä blogipostauksen. Jossain vaiheessa tarina muuttui ja siitä kehittyi jotain odottamatonta. Hieno elokuva.

5 comments:

 1. Pitää laittaa tuo leffa muistiin...

  ReplyDelete
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta elokuvalta.

  Itselläni on muistoja ihanista ja kamalista opettajista. Ihanat opettajat estivät kiusaamista ja kamalat opettajat edistivät sitä.

  Opettajien todellakin kannattaisi katsella opettavia elokuvia. Sinä selvästi kuulut ihaniin opettajiin:)

  ReplyDelete
 3. Oh! Spero si trovi anche in italiano, o almeno con sottotitoli in inglese! Grazie per averlo segnalato, lo cercheremo!

  ReplyDelete
 4. Yaelian, Taika: Valvoin vähän yöllä kun muisto filmin koulukiusauskohtauksesta vaivasi. Hyvin todentuntuista kertomaa siitä miten opettajat eivät tiedä eivätkä tajua, kiusattu itse ei kerro, luokkatoverit ovat hiljaa tai ilkkuvat mukana... Tähän tarinaan oli tehty onnistunut loppu. Aion ehdottomasti katsoa uudelleen. Ekalla kerralla oli rankka katsoa kun piti pelätä mitä on tulossa. Tokalla kerralla voi katsella rauhassa kun tietää:)

  ReplyDelete
 5. Yul e Mo: C'erano i sottotitolo in inglese. Per fortuna, perchè non capisco l'olandese :) Guardate il trailer sul link.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.