Tuesday, March 29, 2011

Oriflame iholle ja selkeyttä kieliopintoihinKäsivoiteita, shampoita, deororantteja, ihonhoitotuotteita ja sen sellaista kuluu jatkuvasti. Tolkuttoman kallista ei viitsi ostaa, mutta ei liioin halpatuotteita. Tilaan tutulta konsulentilta Oriflame-tuotteita kätevästi enkä joudu postituskulujakaan maksamaan koska saan tilaamani tavarat aina tavatessamme suoraan häneltä. Esitettä on hauska selata. Netistäkin sen löytää, ja voi selata sähköisesti. Olen erityisesti mieltynyt Oriflamen saippuoihin ja kokeilemaani mietoon shampoohon. Eka puteli ehti jo humahtaa ison tukkani uumeniin.

I like Oriflame products, especially their soaps and one particular shampoo.Alustava vilkaisu espanjan alkeiskirjaan Fantastico; vaikuttaa selkeältä ja kutsuvalta. Ehkä valitsen sen oppikirjaksi kurssille. Selkeys on vaatimus jonka asetan kurssitukselle. Osuin eilen kiinnostavaan viestinnän blogiin joka mainostaa sivupalkissaan tekeillä olevaa suomen kielioppia nimeltä Pilkun paikka. Tutkikaa itse tässä linkissä.

Elementary Spanish. Texbook and workbook combined. Looks nice and simple.

Chissà insegnerò spagnolo con quel libro. Mi pare simpatico e semplice.

Entäs vietnamin kieli? Tuttu tyttö Elisa lähti syksyllä vapaaehtoistöihin Vietnamiin ja tekee sieltä käsin blogipostauksia: Muuttolinnun siivin. (Klikkaa edellä oleviin sanoihin niin pääset sinne.)

8 comments:

 1. Mielenkiintoista,uusi espanjan oppikirja! Minulla oli vielä Helsingissä asuessa kauhea obsessio espanjan oppikirjoihin;minut saattoi usein nähdä Akateemisessa toisessa kerroksessa niitä katsomassa.Sitten Venezuelassa asuessa tuli vielä hankittua niitä lisää,ja nyt on kokonainen hylly niitä täynnä.
  Oriflame-katalogia on varmaan mukava katsella;itse olin aikoinaan Avon-lady,eli möin Avonin tuotteita sellaisena pienenä sivuharrastuksena.

  ReplyDelete
 2. YAELIAN: Olisipa hauska päästä espanjan kirjojasi tutkimaan kirjahyllystäsi. Minulla ei ole kovin iso varasto, osan olen antanut pois, ja osa jo hiukan vanhaa. Nyt ostin yhden tuoreemman.

  Ding dong, Avon lady :) Pieni sivuharrastus Oriflame on minunkin tuttavallani varsinaisen työn ohessa. Ei hassumpi harrastus.

  ReplyDelete
 3. Pilkun paikka on mainio nimi suomen kieliopille!

  Vastasin sinulle blogissani italiaksi perugialaista suklaata koskevaan aiheeseen. Saa nähdä, menikö oikein. ;) Olen opiskellut italiaa viimeksi vuonna 2000 ja oleillut Saapasmaassa viimeksi 2005, joten kielitaito alkaa olla ruosteessa. Olen suunnitellut jatkavani opintoja ensi syksynä. :)

  ReplyDelete
 4. Katja: Olipa hauska saada vastaus italiaksi :)

  Kursseille osallistuminen on hyvä idea. Saa palautetta suorituksiinsa ja on muutenkin mukana ohjelmassa järjestelmällisesti. Sistematicamente :)

  ReplyDelete
 5. Complimenti hai dei blog bellissimi! Un abbraccio e buona serata

  ReplyDelete
 6. Grazie Marifra, molto gentile. Il tuo blog è davvero squisito :) Buona serata anche a te.

  ReplyDelete
 7. Kiitokset blogini mainitsemisesta!

  Itse olen myös tosi mieltynyt Oriflamen tuotteisiin, ja ilokseni niitä saa myös täältä Vietnamista. :)

  ReplyDelete
 8. Elisa: Ole hyvä vaan ja kiitokset itsellesi linkityksestä, ja ihanasta postikortista :)

  Ajatella että Oriflame on noin laajalle levinnyt! Pitääkin kertoa kahdelle tuttavalleni jotka myyvät niitä. :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.