Monday, March 28, 2011

Vauva italian tunnilla ja sormet sahramissaItalian kurssittaminen tuntuu välillä harrastukselta, eikä työltä, on se vaan niin iloista touhua. Mukava pieni gruppo, yhdellä osallistujalla tunnilla mukana muutama viikko sitten syntynyt vauva mukava. La bambina nukkui koko ajan, mitä nyt tuhisi tai muuten äänteli pariin otteeseen. Kun italialaiset ovat sellaista koko-suku-mukaan väkeä niin tämä sopi teemaan enemmän kuin hyvin.

Stamattina ho insegnato italiano ad un gruppetto di adulti. Una di loro ha portato la sua bambina con se. La piccola è piccolissima, nata in febbraio. Infatti la mamma studiava l'italiano il mattino di quel giorno, e poi la stessa sera ha partorito.

Avain-kustantamon lehdestä näkyy mitä kaikkea on ilmestymässä ja ilmestynyt tänä vuonna. Kavereitteni Seijan ja Annan intialainen reseptikirja tulee ulos lokakuussa. Molemmat tekijät ovat kirjoittaneet ja julkaisseet muutakin. Seijan romaania Mangopuun alla olen blogissani mainostanut aikaisemmin. Reseptikirjan esittelyä voi lukea täältä, ja muutenkin seurata Seijan blogista. Keittokirjan Nimeksi tulee Sormet sahramissa.


If you like dollhouses, check out this blog.

Jos pidätte nukketaloista vilkaiskaa Blogisiskon nukketouhuja. Sinne pääsee klikkamalla sanaa "blog" tuossa edellä.

4 comments:

 1. Bambina italiantunnilla;D Varmaankin noin nuorena kieli tarttuu extra hyvin;D
  Kaunis on kansi ystäväsi tulevassa keittokirjassa!

  ReplyDelete
 2. Yaelian: Myös on ollut heidän 2-vuotiaansa mukana, ja 7-vuotiaansa. He piirtelivät sillä aikaa kun aikuiset opiskelivat italiaa, ja lopputunnista 2-vuotiaskin alkoi toistella italian sanoja :D

  Sinä varmaan haluat tuon keittokirjan itsellesi sitten kun se ilmestyy :)

  ReplyDelete
 3. Ihmettelen, miten olen ollut joskus noin noin energinen, että olen tehnyt kaksi nukkekotia. Nyt kyllä tekisi mieli tehdä kolmas. On vain tilanpuutetta nykyään. Toinen talo on kylläkin tällä hetkellä Turun linnassa esillä.

  ReplyDelete
 4. Anna: Nukkekotisi ovat melkoinen taidonnäyte. Sympaattinen harrastus joka tempaa mukaansa. Tosi on että se vaatii tilaa. Meillä on ystäviltä peritty nukkekoti kellarikerroksessa. Otetaan esiin kun lapsikavereita saapuu visiitille.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.