Sunday, October 27, 2013

Kirjabloggareita Kirjamessuilla ja BlogistaniassaKas, blogillani on tasan 100 seuraajaa. 

Tervetuloa, Sara blogista nimeltä P.S. Rakastan kirjoja


Kirjoista ja kirjamessuista pää ihanasti pyörällä. En ole lainkaan varma keitä olen tavannut ja kuka on kuka, mutta lisää vaan haalin tietoja. Luen kirjabloggareitten raportteja lukupiireistä, kirjaostoksista, kirjailijoiden haastatteluista.

Vietin messuilla   lauantaiaamupäivän. Tapasin Bonnier Books'in kirjallisella aamiaisella muutamia bloggareita. Tässä pirteä Kirjasfääri-blogia kirjoittava Taika Dahlbom pitää kädessään Miina Supisen romaania Säde. Miina oli yksi niistä kirjailijoista joita aamiaisella jututettiin. 

Alemmassa kuvassa aamiaiselle osallistuneita blogisteja. Jennin olin tavannut aikaisemmin (vasemmalla). Hänen bloginsa on lukulistallani: Koko lailla kirjallisesti. Äärimmäisenä oikealla kirjailija Jyrki Kiiskinen, mutta kirjailijat odottakoot nyt vielä. Haluan ensin nostaa kirjabloggarit esiin. Kuvassa on keskellä suomeksi ja norjaksi kirjoittava blogisti. Harmi kyllä en tiedä missä hänen bloginsa sijaitsee.Oletteko kuulleet Rivien välissä - kirjablogikirjasta (Avain), jossa kustannustoimittajat Katja Jalkanen (Lumiomena-blogi) ja Hanna Pudas (Kirjainten virrassa) tarkastelevat kirjablogeja. Kuuntelin heidän haastattelunsa, täältä. Mia Krause haastattelee, ja siinä määrin pidin että kuuntelin kaksi kertaa.

Hurraa kirjabloggarit ! Nostan teille ( = meille ) hattua.
7 comments:

 1. Oikein kiinnostavia kuvia! Hauskaa lukea näitä selostuksia.

  ReplyDelete
 2. Hieman harmittaa kun tämän välimatkan vuoksi en voinut noille mesuille mennä,Etenkin kun siellä ruokapuolella veljeni ja hänen italialainen yhtiökumppaninsa Fabrizio siellä möivät italialaisia herkkuja..

  ReplyDelete
 3. Oli mukava näin postauksiesi kautta kulkea kirjamessuilla.
  Jotain luin Sk-lehden ja Hesarin palstoiltakin.

  ReplyDelete
 4. Kirjailija-Anna: Lämmin kiitos :)

  Jael: Voi, olisinpa tiennyt että veljesi ja Fabrizio myivät italialaisia juttuja. En käynyt missään ruokajutuissa. Ensi vuonna sitten !

  Arleena: Kiva että tykkääät. Lisää on vielä tulossa... :)

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva juttu, Rita! Tuo aamuinen keskustelu kirjailijoiden ja kustantamon väen kanssa oli antoisa ja innostava.

  ReplyDelete
 6. Katja: Olitko paikalla? En tuntenut bloggaajista kuin pari entuudestaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.