Tuesday, September 02, 2014

Syksy on alkanut


Autumn. My favourite time of the year.


Syksy on alkanut. Tein reilun tunnin kävelylenkin. Pysähdyin kuvaamaan näitä ihania pihlajoita. Kuljin joenvartta. Vastaan tuli koululaisia opettajiensa kanssa. Näin koululaisia jonoina myös toisella puolella jokea. Mahtavan upeaa aikaa ulkoiluun.
7 comments:

 1. UPEITA! Nyt pihlajat ovat todella kauniita tänä syksynä.

  ReplyDelete
 2. Pihlajissa on nyt harvinaisen paljon marjoja.
  Keitinkin tänään pihlajamarja-porkkanahyytelöä. Vai olisiko se marmeladia, koska en siivilöinnyt marjoja pois vaan soseutin tasaiseksi.

  ReplyDelete
 3. Kyllimarjaana: Upeita ovat. Olin jo aikaisemmalla kävelylläni huomannut ne ja päättänyt kulkea sieltä uudelleen kameran kanssa. Ajattelin miten kauniita ne ovat myöhemmin kun on satanut lunta ja punaiset marjat pilkottavat valkoisen alta :)

  Arleena: Oo la laa miten taitava olet ! Luonnosta saa runsaasti aineksia jos tietää mitä niistä voi tehdä.

  ReplyDelete
 4. Kukkivat pihlajat ovat kyllä kauniita! Syksy ,etenkin se alkusyksy ,on kaunista aikaa mutten koskaan pitänyt loppusyksystä,jolloin luonto kuolee pois. Mutta sitä ennen on paljon kauniita värejä luonnossa:)

  ReplyDelete
 5. Jael: Värit minullekin mieleen. Loppusyksykin viehättää minua kovasti. Puiden oksat piirtyvät taivasta vasten hienosti, päivällä eri tavalla kuin yöllä, joskus kuun loisteessa. Luonto ei kuole, vaan lepää. Joulun ja talven odotus ilmassa :)

  ReplyDelete
 6. Nyt saadaan varmaan paljon kettukarkkeja :) Niitä tehdään pihlajanmarjoista. Vai tehdäänkö kettukarkeista pihlajanmarjoja?

  ReplyDelete
 7. Isopeikko: Luulen että niitä tehdään pihlajanmarjoista, ja kumma kyllä eivät ole lainkaan happamia ;)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.