Tuesday, February 10, 2015

Rottatouille keittokirja


Raahasin muutaman kirjan ja lehden opetuspaikan kirjanvaihtotorille painovoimaa uhmaten. Muutenkin on painolastia mukana repussa ja kassissa kun menee opettamaan, mutta on se vaan keventävä tunne dumpata ylimääräinen lasti ala-aulan pöydälle ja kipittää siitä rappuja pitkin luokkaan. Nyt vaan kävikin niin että joku oli jättänyt sinne minua kiinnostavia kirjoja, joten paluumatkalla kannoin taas mukanani ylipainoa, ihan tyytyväisenä.

Rottatouille, Mestarirotan reseptit
Koko perheen keittokirja
SanomaMagazines
Finland


MAISTIAISET:  

Pitsarotat (sivu 48), annoksesta tulee 8 rottaa.

Etanakiekurat (sivu 22), tortillasta tai lapinrieskasta väännetyt. Tuntosarvina ruohosipulia.


Nimi-idea peräisin Ranskasta:

Ratatouille on ranskalainen vihannesmuhennos. 

Rottatouille-elokuvan esittely täällä.


2 comments:

  1. Hih,hauskat pitsarotat;D

    ReplyDelete
  2. Jael: Eikös vaan :) Ja niin vähällä saatu ilmettä aikaan.

    ReplyDelete

Kommentit ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan kaikkiin.

Julkaisen heti kun ehdin. Iltaisin en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)