Friday, February 06, 2015

Uusi iranilainen reppuni


Ystäväni Mitra ja minä keksimme ryhtyä keskenämme vaihtelemaan tarpeettomia tavaroita ja vaatteita sekä kirjoja joita aina kertyy pinoiksi kaappeja tukkimaan. Toki vien kaikenlaista lahjoituksina kirppareille pitkin vuotta, mutta parempia ja kalliimpia juttuja en noin vaan halua kipata keräyksiin. Annoin Mitralle muun muassa jokusen äitini maalaaman posliiniesineen. 

Nyt viimeksi sain häneltä tämän ihanan eksoottisen selkärepun, persiaksi "kule". Tukevatekoinen, mutta kevyt. Pari sisätaskua. Olen innoissani käyttänyt sitä tällä viikolla opettamassa käydessäni. Käytännöllinen, hyvä ja kaunis.8 comments:

 1. Onpa kaunis, miellyttävät maanläheiset värit.

  ReplyDelete
 2. Marjatta: Kiitos, niinpäs onkin, maanläheiset värit, ja punaista piristeenä :)

  ReplyDelete
 3. Persoonallinen reppu, kiva niiden kaikkien normituotteiden monimutkaisuuden jälkeen. Tuo onkin hyvä idea vaihdella tavaroita, jos vaan löytää jonkun joka vielä huolii vaihtureita.

  ReplyDelete
 4. Kiitos, Sirokko. Eipä taida toista samanlaista tulla kadulla vastaan :) // Vaihteleminen on tosi kivaa niiden kavereitten kanssa joiden mielestä se on kivaa.

  ReplyDelete
 5. Anonymous6:21 pm

  Kaunis kangas. Onko käsin kirjailtu?

  ReplyDelete
 6. Leonoora: En usko että on käsin kirjailtu. Saapa nähdä mitä käsitöitä taitavat ystäväni sanovat kun näytän heille reppua.

  ReplyDelete
 7. Reppu olisi kyllä paikallaan ja tämä oli varsin yksilöllinen ja kaunis.

  ReplyDelete
 8. Mustis; Kiitos. Minulla on monta reppua, tämä tällä hetkellä suosikki :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.