Saturday, March 28, 2015

Kevätsiivousta ja kierrätystä


Keväällä tekee mieli siivota ja raivata ja hankkiutua turhasta tavarasta eroon. Ystäväni Mitra ja minä keksimme ryhtyä keskenämme vaihtelemaan kirjoja, vaatteita ja kamoja, joita olimme aikoneet lahjoittaa kirpparille. Olin hiukan tuskastunut massiiviseen tilaa vievään leivinlautaamme (Ikea). Mitra otti sen riemuissaan vastaan. Kirpparille lahjoitettavaksi jää vielä paljon kaikkea, mutta tuntuu hyvältä kun tietää kenelle tavara menee. Melkeinpä parasta on kun saa tietää että tavara menee ihmiselle joka arvostaa ja käyttää sitä. Pistin hänelle ihan ensin menemään nämä kaksi kuvaa ja kysyin kiinnostaako. (Kuvasin molemmat puolet.) Keräsin muitakin juttuja isoon laatikkoon siksi kun hän tuli käymään. Paria juttua lukuunottamatta hän otti kaiken tyytyväisenä. Sain tietenkin vaihdokkeja, mutta en tällä kertaa onneksi kovin monta, jotta saatoin nauttia tyhjästä tilasta siellä sun täällä, ennen kuin vanha fysiikan laki toteutuu: "Tyhjällä tilalla on taipumusta täyttyä."

Ja totisesti; ostin ostarilta siellä käydessäni kodin täytettä. Ostin sukkia, vaateharjan ja seinäkellon, jollaista olen etsinyt jo ainakin vuoden päivät. Mitkään näkemäni eivät ole kelvanneet. Vaatimukset: selkeät tavalliset numerot, ei "väritön" eli ei musta eikä valkoinen. Tämän reunat ovat  mintun vihreät. Raikas look.  


6 comments:

 1. Onpa kivan näköinen kello, tuommoisesta minäkin tykkään, yksinkertainen muttei liikaa.
  Kevätpuhdistus taitaa olla päivän sana :) Mistähän aloittaisi..

  ReplyDelete
 2. Sirokko: Hyvin määritelty; "yksinkertainen muttei liikaa". En minäkään ihan pelkistetyn tyylin ihailija ole. Putsingit voi oikeastaan aloittaa mistä vaan, kunhan aloittaa :)

  ReplyDelete
 3. Kevätsiivousta olen täälläkin harrastanut;itse asiassa kaikki täällä tekevät kevätsiivousta,hyvin perusteellista,koska paikat pitää olla tip top ja kaikki jäljet jauhotuotteista poissa ennen juutalaista pääsiäistä.Minä en tietenkään ole tarkka sillä tavalla,muuten vaan siivosin,etenkin keittiön kaappeja,sillä sään lämmetessä pikkueliöt alkavat lähteä liikkeelle.
  Kiva kello,josta näkee tarkasti mitä kello on:)

  ReplyDelete
 4. Jael: On tuo siivoaminen jotenkin hauskaa ja palkitsevaa puuhaa. Ei ollenkaan hassumpaa :)

  Juu, kello on hyvä. Ajankohtainenkin kun juuri siirryttiin kesäaikaan.

  ReplyDelete
 5. Metsäkello. Mutta metsässä on kyllä mukavampaa ilman kelloa :)

  ReplyDelete
 6. Isopeikko: Aurinko kertoo ajan jos osaa lukea sitä ja ellei se ole pilvien pimentämä :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.