Saturday, April 04, 2015

Pääsiäislautasia


Pitkäperjantaina vanhempieni pöydässä.


Äidin maalaamia tarjoiluvateja. 


Äidin mehevä kulhokakku.8 comments:

 1. Kauniita nuo äitisi maalaamat lautaset.Muistan että olet myös luonasi esitellyt minulle jotain äitisi maalaamaa astiaa.Hyvää pääsiäisen aikaa Rita:)

  ReplyDelete
 2. Kiitti, Jael. Minulla on monta kaunista äitsyn maalaamaa juttua. Vähän liikaakin, mutta taas toin pari ihanaa kotiin kun käytiin kyläilemässä :) Hyvää pääsiäistä sinulle kaukomaille !

  ReplyDelete
 3. Kauniita! Katsoin tuota ensimmäistä hedelmälautasta ihan sillä silmällä, että alan tarjoilla itsekin hedelmiä tällä tavalla.

  ReplyDelete
 4. Marjatta: Todella raikas lautasellinen. Se vaan oli erikoista että se tarjoiltiin pääruuan kanssa salaattina vaikka siinä on myös banaania ja päärynää :) Maistui silti.

  ReplyDelete
 5. Olen huomannut, että hedelmät todellakin kannattaa laittaa salaattiin, muutoin niitä ei tule syödyksi. Tuo sektoriasetema eri väreineen on hieno.

  Nykyään on ruokakaupoissa niin upeita salaattisekoituksiakin, että niitä on ilo tarjota.

  ReplyDelete
 6. Marjatta: Mieheni ja minä syömme paljon hedelmiä ja vihanneksia. Olemme ottaneet tavaksi syödä ensin ruuan ja sitten lisukesalaatin ikään kuin jälkkäriksi. Nyt tuosta äitini salaatista ja sinun kanssasi keskustelusta tulee mieleen että mehän voimmekin alkaa pistää ruuan lisukesalaattiin myös hedelmiä. Kivaa miten saa uusia ideoita kun juttelee ihmisten kanssa :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous8:12 pm

  Hei Rita!
  Tuo äitisi valmistaman kakun ohje kiinnostaisi, vai onko se salaisuus?
  :)

  ReplyDelete
 8. Leonoora: Minulla ei ole reseptiä, mutta teen omani kääretorttutaikinan palasista. Väliin ja päälle laitan kermavaahtoa ja/tai vaniljakastiketta, marjoja ja hedelmiä. Äiti oli veistellyt suklaata päälle. Nam :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.