Saturday, May 16, 2015

Byrokratiaa Pasilassa


Piti toimittaa virallinen asia Pasilan poliisiasemalla. Olin varannut ajan netin kautta jo monta viikkoa sitten. Jouduin hengailemaan ja odottelemaan paikan päällä. Se on seurausta taipumuksestani olla aina joka paikassa etuajassa.


Olin ottanut mukaan sekä mieheni että kameran. Ensimmäisessä kuvassa näemme rakennuksen jossa henkilökortti-, ajokortti- ja passiasiat hoidetaan. Me asioimme siellä, mutta otin kuvan tuosta toisestakin rakennuksesta.  


Komea on Suomen poliisin tunnus. 
Miekan terä ja kahvassa leijona kruunu päässä.


Otin korkeakattoisessa sisätilassa muutaman kuvan. Yritin zoomata tuota kaunista seinäkoristetta isommaksi ja lähemmäksi.


Vastakkaisen seinän sinivalkoinen näkymä.


Odotusaulassa seisoskeli suomalaisia ja ulkomaalaisia. Yksi tuttukin; englantilainen Hugh. Hän oli aikonut varata ajan ajokortin uusimiseen, mutta asialla oli sen verran kiire, että hän päätti tulla jonottamaan numerolapulla. Hän oli saapunut jo ennen kahdeksaa, ja jäi vielä jonottamaan, kun me poistuimme. Minulle annettu aika, kello 9.30 - 9.40, alkoi täsmällisesti ja loppui hiukan suunniteltua aiemmin. Byrokratian rattaat jauhavat hitaasti, mutta luotettavasti.

2 comments:

  1. Minäkin olin tuolla viime kesänä,passiasioissa.-Olin myös tilannut ajan netn kautta,tosi kätevää:)

    ReplyDelete
  2. Jael: Kätevää on. Olisi ollut hölmöä jos olisit joutunut tuolla roikkumaan monta tuntia kesälomastasi.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.