Sunday, December 11, 2016

Neljä kuvaa vuodesta / blogihaaste


Pidän kaikista vuodenajoista ja nautin niiden vaihtumisesta. Ilahduin kun sain blogihaasteen Pihakuiskaajan puutarhan Annelilta. Tehtävänä oli postata yksi kuva kustakin vuodenajasta. Ensimmäisessä kuvassani näette kevätesikkoa meidän pihassa. Aniliininpunainen on yksi suosikkiväreistäni.
  Kesäkuva: Lokkeja Kaivopuistossa. Huvittavat räpylät.
 Syksyssä on parasta väriloisto. Meidän mansikkamaata.
Talven kauneutta. Naapurin pihakoivu, joka kaadettiin pari vuotta sitten. Oikeassa reunassa meidän koivu. Valitsin tähän haasteeseen vanhoja kuvia. 

Haastan muutaman bloggarin tekemään neljän kuvan sarjan vuodenajoista. 

Haluatteko osallistua (ellette ole jo osallistuneet)

20 comments:

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan. Kauniit kuvat eri vuodenajoista. - Hyvää adventtia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli mukava tehdä :) Kiitos. Hyvää adventtia itsellesikin ⭐️

   Delete
 2. Ihanat vuodenajat.
  Ja kiitos haastamisesta.
  Osallistun, jos vain suinkin nyt ehdin, kas kun lähden reissuun tiistaina, mutta palaan ennen joulua. Eli osallistun joko nyt tai sit myöhemmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos tykkäät. Sinulle saattaa tulla runsaudenpula kuvapaljouden kanssa,
   mutta tee kuten minä, eli älä jää valitsemaan. Ota vain ekat sopivat :)
   Hyvää matkaa !

   Delete
 3. Rakastan neljää vuodenaikaa! Ihanat kuvat olet tänne valinnut. Sitä tänne muualta muuttaneetkin ylistää. Käy katsomassa linkki ts.fi/tstv ja sieltä ts koti, jossa on Suomeen muuttanut perheen koti esittelyssä ja hekin tykkäävät eri vuodenajoista..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hannele ! Eräs entinen ranskalainen ranskan opettajani sanoi kerran kun me opiskelijat ylistimme Suomen neljää vuodenaikaa että miten niin neljä; teillähän on vain kaksi. Ne ovat talvi ja loput vuodesta :D Mutta kyllä meillä neljä on !

   Delete
 4. Kiitos Rita A: heitit hanskan, jonka mieluusti poimin:) Tulosta luvassa tuotapikaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän arvelinkin että luontoihmisenä innostuisit... :)

   Delete
 5. Kiitos haasteesta! Tällainen haaste on ihan paras - voi vapaasti valita muutamia suosikkikuviaan. Se onkin samalla se vaikeus, minullakin kertyy vuoden aikana tuhansia kuvia. Nyt on aika kiirettä, mutta vastaan haasteeseen mahdollisimman pian, kunhan keksin ensin jonkin hyvän valintaperusteen.
  Sinä olit onnistunut erinomaisesti kuvien valinnassa. Kevätesikot aiheuttavat aina oudon tunteen sydänalassa - paitsi että ne ovat niin somia, ne myös ovat minulle ensimmäinen lupaus keväästä.
  Syksy ja talvi ovat tietysti kauniita, ja tuota dynaamista lintukuvaa voisin ihastella vaikka kuinka kauan!
  Tunnelmallista sunnuntaita ja uutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on samoja tuntemuksia kevätesikoista. Olen joskus kevään kaipuuseen ostanut kevätesikon kuistin ikkunalaudalle, ennen kuin pihassa kasvaa mitään.

   Haasteeseen vastaamiseen olisi voinut kulua älyttömästi aikaa. Tiedostin sen enkä jäänyt miettimään, valitsin vain kuvia selaamalla ekat sopivat ja pistin ne blogiin. 🌺

   Hyvää uutukaista viikkoa sinullekin !

   Delete
 6. Mansikanlehtien värimaailma sai- kuinkas muuten - suun napsamaan, mutta vitsit kuinka nauratti tuo tarmokkaassa nuosukiidossa räpeltävä, harittavajalkainen lokki latuskaräpylöineen; aina ei oo helppoa, - olla lokki uljaskaan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No lokithan voisivat potentiaalisesti olla vaikka miten uljaita ilmojen kiitäjiä
   - ellei niillä olisi lasia leikkaava kirkuna, rosvon luonne ja - ne latuskajalat :D
   Niistä saa oivallisia kuvia kun tulevat niin lähelle.

   Delete
 7. Kauniita kuvia! Minun on pakko myöntää, etten pidä kaikista vuodenajoista yhtä paljon. Tämä vuodenaika on mielestäni joulun takia paras, mutta mitenköhän sitä oppisi pitämään yhtä paljon esim. kylmästä ja pimeästä helmikuusta? No, voihan se olla, että jo tänä talvena tykkäänkin siitä :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helmikuuhun kannattaa asennoitua jäähelmiä ihaillen ja sillä ajatuksella että ollaan menossa kohti aina vaan valoisampia päiviä. Siitä on sitten enää 10- 11 kuukautta seuraavaan jouluun! :D Minun mielestäni kannattaa tykätä kaikista kuukausista. Pysyy onnellisempana ❤️

   Kivaa uutta viikkoa !

   Delete
 8. Mukavia kuvia. Suloisia ovat kevätesikot, hupaisia lokit liikenneväylällä, värikäs syysruska mansikanlehdillä ja herkkä talven idylli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci Simpukka :) Hienosti kuvaat talvimaisemaani.

   Delete
 9. Ihanat kuvat. Olen aika hyvin päässyt kukkapenkeistämme eroon, mutta nyt on alkanut kasvamaan sellainen fiilis, että haluankin niitä pihaamme! Kevätesikkosi näyttää niin kauniilta. :D Kukkapenkit olivat kyllä jo vanhoja ja lajikkeet eivät oikein miellyttäneet.. Et ehkä minä saan ihan hyvällä omatunnolla kasata uudet kukkapenkit. Naisella on oikeus muuttaa mieltään! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina voi muuttaa mieltään :) Minullakin on sellainen fiilis että haluan ensi vuonna uudistaa ja kohentaa joitakin meidän kukkapenkkejä. Voisinpa jopa esikasvattaa jotakin jo maalikuussa. Kauhean kivaa tehdä suunnitelmia. 🌺

   Delete
 10. Hauska miten neljään kuvaan voi kiteyttää koko vuoden. Ei olisi onnistunut minulta mitenkään. Kiitos mukavasta kuvavuodesta ja kommenteista Rita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihme kyllä onnistuin valitsemaan vain neljä kuvaa. Keskityin ja kielsin
   itseäni eksymästä sivuraiteille :D

   Sinullekin monet kiitokset kuvahaaste-kaveruudesta 💜
   Bloggailemisiin !

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.