Wednesday, May 02, 2007

LISÄÄ KUVIA

.

More pictures of yesterday's multicultural gathering. Lisää kuvia eilisestä monikulttuurisesta kokoontumisestamme. En jaksanut illalla postata enempää, eikä nytkään ole kovin paljon aikaa kesken työpäivää, mutta tässä jonkin verran lisää kuvamuistoja. Koska kaikki ovat iranilaisia tässä kuvassa, luetellaanpa oikealta vasemmalle eikä suomalaiseen tapaan. Manucher, Roza ja Iffet, takana Elina.


Elinoita alkaa olla nyt sekaannukseen asti tuttavapiirissä. Sovimme eilen että persialainen Elinani olkoon Elina Shirin tästä lähtien. Shirin on kaunis nimi joka merkitsee makeaa. Opin eilen sanan shirini, painotus shiri NII, joka merkitsee piirakkaa. Janet oli leiponut raparperi-mansikkapiirakan. Raparperinkin tiedän nyt persiaksi; rivas, ääntäminen ri VAS.Vieläkin Iran-osastoa. Tässä on Mozaffar. "Nimi on arabialainen, mutta itse olen persialainen."

Mozaffar ja Roza ovat olleet Suomessa jo kai 40 vuotta. (Miksi kukaan ei kertonut? Olisin halunnut heidät ystävikseni jo kauan sitten :)

Nyyttäreissämme oli runsaasti hyvää syötävää ja juotavaa. Erityisesti pitää nostaa hattua Hanna Leenalle ja hänen emännöintitaidoilleen. Kaksi eri kattausta päivän mittaan keittiössä, tyyliin katan-oikealla-tiskaan-vasemmalla-kädellä ja puhun samalla suomea ja saksaa sujuvasti.

Meillä on taas omatkin nyyttärit ensi lauantaina. Pääsette niistä varmasti lukemaan sunnuntaina tai maanantaina.
.

2 comments:

 1. Sinulla näyttää olevan ihanaa. :)

  Ja ystävilläsi myös, kun heillä on sinut (sanon tämän tosissani).

  Tulin moikkaamaan sinua ihan siitä syystä, kun kävin minua moikkaamassa! ;)

  ReplyDelete
 2. Kiva nähdä, Heidi :) Uusi tukanväri?

  Olen kauhean vähän ehtinyt viime aikoina blogeissa kommenteerata, mitä nyt omassani huseeraan. Oikeassa olet, live-elämäni on ihanaa, mutta niin olette te nettikaveritkin.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.