Monday, June 18, 2007

TÄNÄ ILTANA TELEVISIOSSA

.

Televisiossa jatkuu dokumenttisarja musiikista poliitiikan voimana. Kolmas osa esitetään tänä iltana TV 1:ssä kello 22.25. Ekoissa osissa oli protestilauluja ja vaikuttavia hahmoja, Martin Luther King, Bob Dylan, 60-luvun rauhanliikkeitä ja anarkistista protestia. Nyt siirrytään strategiseen PR-toimintaan; ydinvoimalat, sademetsät, Englannin politiikka Irlannissa.

Tuosta viimeksi mainitustapa muistui mieleen mainostaa briljanttia brittisarjaa, YES MINISTER, TV 1 kello 18.35. Absolutely brilliant!

See you tomorrow.
.

4 comments:

 1. Zaderskius, Rita!
  Tällä taas kävelen, ihastelen ja ja nuuhkin kukkaloistoasi pitkästä aikaa!

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa mökiltä sivistyksen pariin :) Meidän talo on muuten kiva yhdistelmä mökin tapaista elämää Helsingin laitamilla. Jos haluaa, voi mennä uimaan läheiseen jokeen, kasvattaa pihassa sipulia jne.

  Zaderskius? Hah hah!

  ReplyDelete
 3. Koska BBC uusii aina säännöllisin väliajoin tuon Yes Ministerin, niin katson sitä ehkä joka toinen vuosi BBC Primelta, josta tulee tällä hetkellä mainio Stephen Fryn (Joka ohimennen sanoen on hyvä kirjailijakin) tähdittämä Absolute Power.

  Mutta on kiva nähdä Yes Minister suomeksi tekstiettynä, saisivat kotimaan kanavat näyttää enemmän BBC:n vanhoja komedioita, muutakin kuin Monty Pythonia, joka tosin on maailman paras sketsi-show. Esim. Black Adderit, Fast show, Fry & Laurie, Goodness gracious me, Billy Connolyn stand-upista puhumattakaan.

  ReplyDelete
 4. Hei Johannes

  Kiitos linkeistä. Muistan Fry & Laurien hämärästi. Pidin siitä ja samoin siitä yhdestä toisesta koomikkoparista... ööö... Chris Rhys Jones ja ööö Smith and Jones?

  BBC Primea en näe. Viimeksi katsoessani Yes Minister siinä oli ruotsinkieliset tekstit. Nyt olen iloinen suomenkielisistä koska on hyvä saada joitakin civil servicen ja politiikan sanoja suomeksi.

  Fast Show... huh miten mauton! Silti nauroin sille :D "Suit you Sir!"

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.