Sunday, September 09, 2007

MERKILLINEN MERKKI

.

Award for good fellow bloggers. Merkillinen kunniamerkki esimerkillisille bloggareille.

Schmooze-henkilöiden ansiot: They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship.

Minulle kunniamerkin myönsi

HANNELE, sus sentään, tanskan kielellä! Sitä voitte käydä pähkäilemässä hänen blogissaan, kuten minä tein eilen ennen kuin sain samma på engelska.

Olen blogannut niin kauan että suosikkikavereita on kertynyt pitkän pitkulainen lista. Tässä muutamia summahutikassa poimittuja. Otan kourallisen schmoozemerkkejä ja heitän näille. Jaelkaa eteenpäin sikäli kun jaksatte ja haluatte. Mitään velvollisuutta ei ole! Meemit ovat kiireisille kauhistus.

JASKAN PUUTARHA/JASKAS TRÄDGÅRD
KITEITÄ
KOMPOSTI
HPY
ISOPEIKKO
KIMMO

TIKUN NOKASSA
TUULI SADETTA LIETSOO
GENOVEEVAN KASVATUS
ULKOMAALAINEN
LA PETITE HAYDEE

Hyvin pitkäaikaisia blogituttavia:

KYNÄ KÄDESSÄ
KEKSI
KUUSENKERKKÄ
HEIDI
GNOTHI SEAUTON
SAHRAMI

Heti kun katson linkkilistaa, huomaan että siitä puuttuu IN MEDIAS RES, ALLYN TILITYSNURKKA, PALIN ZON, ELEGIA, ANNA IHMEMAASSA, CHILIÄ JA KANELIKAHVIA...

Jotkut eivät enää päivitä blogiaan kovin usein jos koskaan. Muutama mieleinen blogikaveri on hävinnyt langoilta kokonaan, kuten SEBASTIAN ja hänen bloginsa POST MORTAL sekä SIKURI Sikakossa...

Uusia tuttavuuksia putkahtelee koko ajan. En ole vähään aikaan tsekannut montako blogia Suomen blogilistalla on, mutta kyllä niitä on tuhansia. Bloggerista pääsee vielä isommille vesille. Britannian listakin minulla on jossain ... Eiköhän tämä nyt riitä blogipostaukseksi blogeista. Puuh.

12 comments:

 1. Niin noitten kavereitten kanssa käy, kaikki eivät jää ikuisiksi, niitä tilapäisiä tuttaviakin löytyy.
  Rita, sinä tuon kunniamerkin ansaitset (kieli-ihmisenä voit vaikka italiaksi kääntää ;)

  ReplyDelete
 2. Sehän tässä hommassa niin viehättävää onkin, kun voi saada tuttavia ja ystäviä koko maailmasta; Norjasta ja Tanskastakin ;)

  ReplyDelete
 3. Kiitos merkistä ja mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  -gs

  ReplyDelete
 4. Ooo - kiitos! *röyhistää rintaa*

  Yritän taas olla hieman aktiivisempi. :)

  ReplyDelete
 5. Oh, kiitos! :D

  Ilahtuneena ryhdyn miettimään kenelle itse luovutan merkin...

  ReplyDelete
 6. Suurkiitos!
  Välillä sitä epäilee jo omaa ajatuksenjuoksuaankin, mutta sitten kun saa palautetta, ei enää tunnukaan niin yksinäiseltä huutajalta erämaassa. ;-)

  Arvostan sitä, että arvostetaan. Se on sellaista todellista tukea, kun se tulee aidosti toiselta ihmiseltä.

  (Katsoin muuten, että onkohan tuolla merkin hauiksessa vetoketju?)

  ReplyDelete
 7. Kyllä niitä blogeja on jo blogislistallakin yli 10 000 tosin kaikki eivät ole blogeja vaan jotain ihmemainoksia.

  Tämä on kyllä arvokkaan oloinen kunniamerkki ja pientä pistosta tunnen kun niin harvoin käyn moikkailemassa tässäkin listassasi olevia mielestäni ansiokkaita bloggaajia joiden kanssa olen kommentoinutkin. Aika ei vain kertakaikkiaan riitä kaikkeen mielenkiintoiseen.

  Kiitän sinua Rita taas ja laitan pystiä jakoon kunhan kerkeän, vuodatus tuntuu tökkivän taas muutoin olisin tehnyt sen saman tien.

  ReplyDelete
 8. Tervehdys!

  Korostan vielä että ei ole mitään pakkoa ja velvoitetta jakaa merkkiä eteenpäin. Itsekin nykyään kiitän mutta kieltäydyn jokseenkin kaikista meemeistä. Aika ei riitä kaikkeen mielenkiintoiseen, kuten Komposti toteaa. Tuo smooze-merkki tuntui tarjoavan tilaisuuden kiitellä arvostamiani blogilaisia, joten tartuin tilaisuuteen tällä kertaa.

  Mitä? Yli 10 000 blogia jo! Niitä oli alle 4000 kun aloitin bloggaamisen. Itselläni on kaksi aktiivista blogia, ja kaksi vanhempaa joita en enää päivitä.

  ReplyDelete
 9. Peikko ojentaa kätensä ottaakseen vastaan Ritan heittämän schmoozemerkin. Peikon kädessä on kuitenkin reikä juuri siinä kohtaa mihin merkki osuu, joten se lentää peikon käden läpi. Peikko rapsuttaa Ritaa korvan takaa ja palaa luolaansa itsensä kanssa juoruten ja rupatellen. Peikon maata viistävästä hännästä kuuluu rytmikäs "schmooze tse tseh tseh".

  ReplyDelete
 10. Olipa hyvä rytmi! Aivan kuin rumpujen soittoa kapuloiden asemesta vispilöillä. Arvelen että peikko äänsi schmoozen saksaksi. Izze sanon englanniksi, mutta ei se kyllä ihan englanniltakaan vaikuta. Yiddish tulee mieleen.

  ReplyDelete
 11. Kiitos, Rita. Tämä teki iloiseksi.

  ReplyDelete
 12. Otan kunniamerkkisi ylpeänä ja iloisena vastaan, kiitos blogitoveri:)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.