Monday, March 31, 2008

NOKIAN LOISTAVAT KUMISAAPPAATAren't they brilliant? - Literally. Look at the reflexions of the reflectors!

Nokian kumisaappaat ovat kirjaimellisesti loistavat! Heijastimien heijastukset häikäisevät.

It's great to have a day off on a Monday! The shops are open, but not not crowded. You can just generally take it easy and enjoy the peace and quiet.

I bought a pair of rubber boots. Good ones. In a word: Nokia.

Maanantai on verraton vapaapäivä. Ei tungosta missään. Hermot vielä ehjinä kaupoista palatessa. Onni potkaisi. Vihdoinkin hyvän näköiset, tuntuiset ja laatuiset kumisaappaat. Sanalla sanoen: Nokia.

Nyt voin heittää halpamyynnistä ostamani kumisaappaat pois. Niihin on tullut jälleen uusia repeämiä. Suomalaisella on saappaille korkeammat vaatimukset kuin että jalassa pysyvät. Tätä menoa siitäkään ei ole takeita. Uudet osuivat silmiin sopivasti. Kyllä niitä etsittiinkin. Lastenosastolla onnisti. Numero 36.

Vapaapäivä, jonka mainitsin, on miehelläni. Meikäläisellä yhteensopivasti extrapitkä välitunti opetuksesta. Ei ollut kuin yksi puhelinoppilas aamulla. Kaikki muu työni tänään on nettikurssilaisten ohjaamista, oppimateriaalin laatimista, kurssisuunnittelua, arkistoissa sukeltelua. Helppo livahtaa välitunnille. Siinäpä kulahti kaksikin tuntia.

Mies pääsi vihdoin rangelle palloja lyömään. Ilma on mitä miellyttävin.

Blogiasiaa:

Jaska kävi Isossa Omenassa Amerikan mantereella. Minä ja muutama muu saimme postikortin! Huomaavaista Jaskalta ja pirteä idea. 

5 comments:

 1. Veit jalat suustani! Nokialaiset ovat loistavat, joka tavalla. Juuri tänään sanoin ohikulkijalle, että olisi pitänyt laittaa Kontiot jalkaan ja huomenna laitankin.

  ReplyDelete
 2. Sahrami: Kuulostaa hauskalta että puhuit ohikulkijalle :) Sitäpä eivät kaikki ihmiset tee.

  ReplyDelete
 3. Sahrami: Kuulostaa hauskalta että puhuit ohikulkijalle :) Sitäpä eivät kaikki ihmiset tee.

  ReplyDelete
 4. Hiukan hillityt makuuni :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.