Thursday, October 09, 2008

Terhot rouskuvatUlkoilemaan lähdössä. Lenkkarit jalkaan ja ihan kohta tammenterhot rouskuvat jalkojeni alla. Mahdanko sitä itse kuulla, Juanesin laulaessa vihreässä ipodissani? Liikunnan ylistystä tänään myäs toisessa blogissani. Arkiterapeutti Kops, tsekkaa blogirullastani, missä Kops kieppuu. Sille joka eilen kysyi mistä nimi Kops tulee, kerron että vanhan viisaan buddhalaismunkin kepistä. Sillä hän kopsautti oppilasta kun tämä haihatteli asian vierestä eikä pysynyt oikealla tiellä. Arkiterapeutti Kops haluaa että pysytään oikeassa elämässä eikä lähdetä huuhaata tavoittelemaan.  

Yksi hyvä neuvo oikeassa elämässä pysymiseen: Tapaa ystäviä. Vietin eilen aikaa kivan ihmisen kanssa ja virkistyin tavattomasti. Positiivista energiaa, hyvää mieltä, uusia virikkeitä. Ei sillä ettei yksinolokin olisi virkistävää ja rauhoittavaa. Molempia tarvitaan sopivasti säännösteltyinä. Samoin kuin työtä, lepoa ja virkistystä. 

Kohta terhot rouskuu.

12 comments:

 1. Voi kun malttaisikin vielä päivällä lähteä lenkille. Käytin äitiä aamulla verikokeissa tavanomaiseen aamulenkki aikaan ja se uhkaa jäädä kokonaan... Tosin kävelin sitten eilenkin pitkän lenkin juuri siltä varalta:)

  ReplyDelete
 2. INKIVÄÄRI: Minullekin tuppaa käymään niin että ellen puoleen päivään mennessä ole lähtenyt ulos, alkaa tuntua vaikealta koko ajatus :) Kompromissejäkin voi keksiä, kuten tuo sinun varalenkkisi... tai sitten tekee ihan vaan pienenpienen lenkahduksen... tai korvaa tanssilla.

  ReplyDelete
 3. Nauraminen hyvän ystävän kanssa pidentää ikää.

  ReplyDelete
 4. Ehdottomasti! Sinäkin olet jo varmaan pidentänyt monen kaverisi ikää :)

  ReplyDelete
 5. Huh, blogirulla on, mutta jostain syystä kommenttisi kieltäytyi jyrkästi ilmestymästä postaukseni perään.

  Jotain vikaa jossain. Kerroinpa vain että viesti on, mutta ei vain mene mihinkään päin...

  ReplyDelete
 6. RIPSA: Kiitti että tulit kertomaan. Ihmettelin kommenttia jättäessäni että öh mitäs nyt kun se haihtui. Oli mukava tunne päästä rullaasi :) Rullailemisiin!

  ReplyDelete
 7. Eiku se ilmestyi. Olit jättänyt sen edelliseen postaukseen! Kiitos! Siis siihen talo-jutskaan.

  ReplyDelete
 8. Eksyin tänne jostain. Tammenterhoja on vaikka kuinka, mutta Tikua ja Takua ei näy missään. Yritän löytää takaisin Kuuselaan. ;-)

  ReplyDelete
 9. On aika iäkäs tuo tammi! Ja mikä terhosato! Minulla on maalla tammenterhoista kasvattamia tammen alkuja. Hitaasti kasvavat, mutta ovat vielä hengissä.
  Sain vielä synttäritulijaisiksi uuden yksilön, aidon tammimetsän kasvatin. Harmi vain, että täysikasvuisina puina en itse tule niitä ilmeisesti koskaan näkemään, saati Tikua ja Takua matkimaan sadonkorjuussa.

  ReplyDelete
 10. RIPSA: Hyvä että selvisi!

  PEKKA: Kiitos sympaattisesta kommentistasi.

  Varhaisimmat kosketukseni tammiin taitavat olla peräisin Aku Ankoista ja Tkusta ja Takusta :)

  LEONOORA: Kiva kuulla että tammentaimesi edistyvät. Tosiaan, nyt kun mainitset, tammenterhosato taitaa olla ruhtinaallisen runsas tänä syksynä.

  Tiedän yhden konstin jolla pääset näkemään tammentaimet sadan vuoden kuluttua. Synny uudelleen samaan paikkaan :)

  ReplyDelete
 11. Hyvä idea Rita, mutta kenties parempi sittenkin jos vaikka tammet kasvavat paikallaan, onhan niissä minun katseeni viipynyt joskus :D!

  ReplyDelete
 12. LEONOORA: Aivan :)

  Meillä on pieni tontti, muuten kyllä istuttaisin tammen. Ajattelen tulevaisuutta vaikka en itse olisi paikalla kun tammentaimesta on kasvanut mahtava puu.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.