Saturday, November 22, 2008

Omenapiirakka kainaloonJuhliin lähdössä ihan kohta. Leivoimme omenapiirakan sinne vietäväksi. 

Thanksgiving suomalais-amerikkalaisessa perheessä ja huvittavaa kylläkin, vastaanvanlainen kutsu ensi lauantaiksi. Eri perheessä luonnollisesti, mutta osa vieraista on samoja. Molemmissa perheissä rouva on amerikkalainen. 

Thanksgiving, it's as American as apple pie. Olisin ottanut kuvan omenapiiraastamme mutta mieheni oli jo ehtinyt pakata sen.

Pitää vielä viimeistellä ulkoasua joillakin koruilla. I'm wearing gold, black and magenta. Kultaa, mustaa ja aniliininpunaista. Mies laittaa luumunvärisen neuleen. Kypsän luumun, ei raa'an. 

Omenapiirakka kainaloon ja menoks.

2 comments:

 1. Omenaista päivää!

  Tuli tuosta miehesi hätähousuilusta mieleeni edelliskesän hauenvonkale, joka oli todella ISO (siis oikeasti, tämä ei ole kalajuttu!).

  Hauen annoimme miehen sukulaiselle, koska emme sillä itse olisi mitään tehneet.

  miehillä oli kauhea kiire tainnuttaa ja pakata se, vaikka yritin vikistä siinä miesten touhuillessa, että haluan kuvata sitä hetken kunnolla.

  No ei siitä oikein mitään tullut, kun ukot häärivät joka puolella ja liikuttelivat kalaa ja aurinkokin tuli ihan väärästä suunnasta. Sain vain muutaman huonohkon otoksen napattua, ennen kuin hauki sukelsi muovikassiin.

  ReplyDelete
 2. ELEGIA: Terveisiä juhlapöydän äärestä. Palasimme juuri kotiin. Tässä vaiheessa totean että voi pahus kun olin niin laiska että en viitsinyt kuvata nyyttäreidemme ruokia. Olisi ollut monenlaista erikoisuutta blogissa esitellä. Eikä tämäkään ole mikään kalajuttu, haha :D

  Niin siis sait kuitenkin joitakin kuvia siitä hauiksesta :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.