Thursday, June 25, 2009

Muutama tunti Yaelianin kanssaLohiportaat Keravanjoessa. Tiistaina kävelin jokivarsimaisemissa blogiystävä Yaelianin kanssa joka lomailee Suomessa Israelista käsin. I met up with my blogging friend Yaelian the day before yesterday. I invited her to my home and we went for a long walk along the riverside. We talked, and we talked. Then we talked some more.

Voinpa kertoa että juttua riitti. Olin neuvonut edellisenä päivänä puhelimessa miten meille pääsee bussilla. Yael osasi jäädä pois sopivassa kohdassa ja soitti minulle siitä. Neuvoin lopun matkan puhelimessa ja menin huhuilemaan yhdestä ikkunasta että hyvin menee, tämä on meidän talooo... Koskaan emme olleet aikaisemmin tavanneet mutta kun on blogeissa henkinen yhteys löydetty oli täysin luonnollista tervehtiä halaamalla. Siitä eteenpäin pulisimme non-stop about kolme ja puoli tuntia aina siihen hetkeen kun työnsin hänet kello kolmelta bussiin numero 519 saatettuani hänet pysäkille.


Tiedättehän ne Yaelianin ihmeellisen ihanat herkut joista saamme hänen ruokablogissaan nauttia? Aika vaikea olisi ollut mitään niihin verrattavaa tarjota, mutta meillä oli persialaisten vierailun jäljiltä mieheni valmistamaan kikhernekeittoa ja raparperimehua sekä banaanikakkua, joten jotain hauskaa sentään.

Banana cakes my husband and I baked on Saturday and rhubarb juice he made.


Sain aivan ihanat Israelin tuliaiset. Oliiviöljypohjaista luonnonkosmetiikkaa. Olen kokeillut ja hyväksi todennut käsivoiteen, vartalovoiteen ja kuorivan saippuan. Suihkugeeliä kokeilen tänään. Noissa on miellyttävä tuoksu mikä on minulle tärkeää. En tiedä miksi mutta olen aika herkkä kärsimään ei-toivotuista tuoksuista.

The gift Yaelian gave me: Olive Oil Cosmetics from Israel where she lives. I have now tested the hand cream, the body lotion and the peeling soap. Very nice, also the fragrance is pleasant. Tonight I'm going to test the shower gel. Ah, what a treat!


We got to know one another while talking. I showed her our garden before she left. The peonies are going to flower any minute now.

Tutustuttiin aika hyvin juttelemalla. Näytin hänelle meidän puutarhaa ennen kuin hän lähti. Pioneissa on nuput jotka alkavat juuri aukeilla. Voin kuulla saranoiden äänet.It was a wonderful visit. I hope to see you soon again!

Oli aivan ihana tapaaminen. Toivottavasti pian nähdään taas!

12 comments:

 1. Rita: Tapaaminen luonasi oli todella mukava kokemus ja varmastikin tapaamme vielä.Kiitos kivasta postauksesta:-) Kiitos vielä kerran. Ja keitto, raparperimehu ja kaikki oli todella hyvää!
  Ja puutarhasi oli todella kaunis!A me me piace que pidit noista tuotteista:-)

  ReplyDelete
 2. YAELIAN: Me gusta que te gusta! Mi piace che ti piace:)

  Terkut S Marketista, lähdin jo kello 8 sinne päin käpsyttelemään jotta vältän uhkaavan helteen. Kiva että on kauppoja jotka aukeavat aamulla seitsemältä. Ihan hassu nyt mainita S Market kun olet nähnyt nämä tienoot :D

  ReplyDelete
 3. Mukava blogitapaaminen. Näin ne ystävyyssuhteet syntyvät blogien välityksellä. Hieno homma.
  Herkullista tarjottavaa näytti olevan.

  ReplyDelete
 4. ARLEENA: Mukavaa että tulit käymään, pienimuotoinen blogitapaaminen tämäkin on, hehe :) Oli sitten tosi kiva löytää tänään se pikkukaupunkipostauksesi!

  ReplyDelete
 5. Anonymous12:58 pm

  Please support Iranian activities for democracy
  http://blogfa-neda.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. MERCI !!! Thank you for reminding me. I received the link yesterday from an Iranian friend, and I'm going to put it on my blog!

  ReplyDelete
 7. Onpa hienoa tavata blogiystävää , molemmat . Ja tuli meille toisille tällainen viihdyttävä postaus .

  ReplyDelete
 8. Kiva että pidit postauksesta, Kyllimarjaana. Kaikki bloggarit ja bloginlukijat pääsevät hiukkasen verran osallistumaan kun kerromme tapaamisista netissä :)

  ReplyDelete
 9. Onpa kiva juttu!!! Kuolaan kun katson ruokakuvia ha ha ha...I'm a foodie!!! :-D

  ReplyDelete
 10. AMEL: Hah hah, minulle tapahtuu sama ruokablogeissa. Pitää mennä jääkaapille... See you later :D

  ReplyDelete
 11. Mitra9:54 pm

  kauhe kiva kakku(oikealla)!upea!!

  ReplyDelete
 12. MITRA: :D Te söitte tuota vasemmanpuoleista kakkua yekshambe.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.