Saturday, July 25, 2009

Kirppiskirjat ja häävideo


Vihreää vasten kaikkien kukkien värit tulevat esiin. Loistava tausta. Tillin näköinen varsi, en muista kukan nimeä. Olisiko kaunosilmä tai tähtisilmä? Äidin pihasta toin viime kesänä.

Green brings out all colours of flowers in the garden. It's the perfect background. Can't remember the name of that flower. I got it from my mother's garden last summer.

We visited a second hand shop yesterday. Found some children's books I can use for teaching English to my students. Richard Scarry. One euro a piece. Not bad.

Oiva kirpparilöytö. Hyväkuntoisia Richard Scarryn kirjoja englanninkielisinä. Voin hyödyntää opetuksessa, ja saavathan lapsikaverimmekin niitä lukea, jos osaavat englantia. Euron kappale.

Do you like weddings? If you're a romantic and a friend of traditional ceremonies, perhaps you shouldn't watch the video I on Tammy's blog, but if you enjoy dancing, rhythm, have a sense of humour and love people, then I'm sure you'll enjoy this as much as I did.

Pidättekö häistä? Jos olette romanttisia ja pidätte perinteisistä hääseremonioista, ette ehkä pidä Tammyn blogista löytämästäni häävideosta. (Linkki pari riviä ylempänä.) Jos sen sijaan nautitte tansseista, rytmistä, olette harrastaneet telinevoimistelua lapsina kuten minä, ette vaadi että kirkossa ollaan vakavia ja olette ihmisläheisiä ja huumorintajuisia, sitten saatte iloisen kokemuksen tuosta videosta.

Katselin sen ensin itse, sitten toisen kerran puolison kanssa joka sattui juuri tulemaan paikalle. Hän huudahti: "Kyllä minä tuollaiset häät ottaisin!" Sanoin että niin minäkin.

15 comments:

 1. Löysitpä hyviä kirjoja kirpparilla:-)
  Katsoin tuon häävideon ja kyllä nauratti;tosi kiva meininki siellä!

  ReplyDelete
 2. Olipa hauskat ja erilaiset häät. Enpä ole ennen nähnyt. Mä kun tykkään rennosta musiikista, niin tuollainen voisi olla mun juttu. Saisi tanssia ja pitää hauskaa. Ehkäpä kun noin hauskasti aloittaa, niin tuleva yhdessäolokin on hauskaa.

  ReplyDelete
 3. Kukka on kaunosilmä. tarkemmin syyskaunosilmä, Coreopsis verticillata. Sinulla kukkii aikaisemmin kuin minulla.

  ReplyDelete
 4. Kiva aloitus hääseremonioille. Kuka se on sanonut, että kaikki pitää olla aina niin vakavaa!

  Aloin vain heti miettiä eri tuntemiani ihmisiä ja arvelen, että ei ainakaan kaikissa piireissä tuollainen menisi vielä läpi. Ehkä muuten kyllä, mutta tyssäisi ihmisten ujouteen.

  Eihän Suomessa edes TV-ohjelmissa juontajat uskalla kovin revitellä, vaikka olisi kyse tanssiohjelmasta.

  ReplyDelete
 5. JAEL: Kiva että tykkäsit - kirjalöydöstäni ja häistä :)

  YVIOON: Aivan. Häät voivat määrätä suunnan tulevalle. Hauskuutta luvassa ja yhteistä säveltä :)

  JASKA: Kiitos! Syyskaunosilmä kukkii siis aika lailla etuajassa :) Tilli tulee hiukan mieleen varsista. Tykkään tuon kukan ulkonäöstä.

  KIRLAH: Estyneisyys on aika yleistä Suomessa mutta olisiko jäykkyys täältä kuitenkin jonkin verran karisemassa? Toivotaan että on.

  Kännissä kyllä rellestetään. Viime yönä viereisen talon poika (ehkä 19-vuotias ?) kavereineen piti niin "hauskaa" että naapurustokin joutui valvomaan. Tulivat aina ulos tupakalle, mölisivät suureen ääneen pikkutunneilla ja joku heistä veti tosi äänekästä rallia viritetyllä moottoripyörällä tms. pienellä kadullamme, oletan että ylinopeudella.

  ReplyDelete
 6. Mahtihauska häävideo, sopisi minullekin tuollainen tyyli ja vieraillekin!!! Kommentoin Tammyn blogiinkin ja olipa mukava löytää tuollainen minulle uusi blogi. Kiitos Rita ja ihanaa viikonlopun jatkoa!

  (Nuo kirjatkin ottaisin, mahtavaa materiaalia! Onneksi koulussani on aika paljon englannin- ja saksankielisiä lasten kirjoja.)

  ReplyDelete
 7. KATILEIN: Ilostuin kun sinäkin tykkäsit sekä häistä että Tammysta :) Sopivia kirjoja näkee silloin tällöin, ei kovin usein, hyväkuntoisina ja niillä kielillä joilla niitä kerään. Hyvät varastot olen jo kerännyt.

  Hyvää wiikonloppua sinullekin! Aiomme kohta syödä iltapalaa ja katsella eilen tallentamamme Derrickin :)

  ReplyDelete
 8. Olipas häävideolla raflaava tanssiva sisääntulo, jota morsiuspari jatkoi samaan tyyliin.

  Riemastuttavalta näyttää, miksei sen voisi valita. Mutta pelkään pahoin, että meidän kirkkoihimme ei lupaa tuontyyppiselle tanssivalle sisääntulolle saa.

  ReplyDelete
 9. Hauskat, menevät häät...sopisivat minullekin..ei turhan jäykät, vakavat...

  Jäin kuuntelemaan tammyn musiikkivalintoja..tykkäsin kovin!!

  ReplyDelete
 10. ARLEENA: Raflaava meininki ei tosiaan taitaisi istua luterilaiseen kirkkoon :D Hädintuskin olemme tottuneita sambakarnevaaleihin kaduillamme.

  HANNE: Jäykkyys ja vakavuus eivät sovi minullekaan, eivät tosiaankaan! Mieluiten kieltäydyn hääkutsuista - mutta tuollaisista en kieltäytyisi!

  Tammy on lukijoiltaan saanut kiitosta musiikkilistastaan. Kivaa.

  ReplyDelete
 11. Olitpas hienoja kirjoja löytänyt kirppikseltä. Taidanpa minäkin pitää silmäni auki jos löytisi vastaavia. Meilläkin aloittaa nyt kaksi englannin opiskelun.

  ReplyDelete
 12. Tykkään kirpparista kovasti!!! Ja tuo häävideo on MAHTAVA!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D

  ReplyDelete
 13. ANNA: Kivat ajat äidilläkin edessä jos ottaa asiakseen ja ilokseen seurata lasten läksyjen lukua :) Joskut aikuisopiskelijani kertovat oppivansa lisää enkkua kun kuulustelevat lasten läksyjä. Kivoja oppikirjoja nykyään kouluissa. Pidetään peukkuja että teet lisäksi kirpparilöytöjä!

  AMEL: Niin minäkin. Siellä voi tehdän jännittäviä löytöjä ja katsella kaikenlaista erikoista.

  Häävideo on mahtavan hyvä! Huomasin että mieheni katsoi sen tänään uudelleen :D Hah hah

  ReplyDelete
 14. Aivan huippu tuo hààvideo. Meidàn hàiden sisààntulossa naurettiin ihan jollekin muulle, kun tanssille, eh ;) Laitan senkin joku kerta blogiin, kun tàstà kerkeàn ;)
  Mukavaa alkanutta viikkoa :D

  ReplyDelete
 15. - S - : Niin sinullahan on tosi tuoreessa muistissa ja muistoissa omat häät! Niistä saisi takuulla miten monta postausta tahansa :)

  Simpaattista viikkoa sinullekin :)))

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.