Friday, August 28, 2009

Shokeri ja shuolaAll roads lead to Pumpkin Land. Kaikki tiet vievät Kurpizzaniaan. Tutte le strade portano a Zuccolandia. Tous les chemins...

Zokeri ja zuola. Zale e zucchero. Shugar and shalt. Why, oh why did I add salt instead of sugar and spoil the pies? Pänikkä jopa tuoksui vaniljasokerilta, koska sitä siinä aina ennen oli, mutta olinkin pistänyt siihen suolaa. Reseptissä ei ollut kuin 3 lusikallista vaniljasokeria per piiras, mutta niinkin pieni määrää erehdyksessä pistettyä suolaa pilasi nuo piiraat.

Persikkapiiras ja päärynäpiiras.5 comments:

 1. Voih, valitettavan tuttua. Viimekertainen virheeni oli maustaa kakun koristeluun tarkoitettu kerma leivinjauheella vaniljasokerin sijasta. Onneksi oli ylimääräinen purkki kermaa, ja tuli maistettua ennen kuin levitin kakun päälle... :)

  ReplyDelete
 2. No, voi sentään! Minä pidän suolaisesta enemmän kuin makeasta. Voisi olla makuuni;)

  ReplyDelete
 3. Voi että,kyllä hieman nauratti kun luin tuon,että tuli suolaiset piirakat makeiden sijaan,mutta ei se varmaankaan kivaa ollut.Tosi herkullisen näköisiä nuo piiraat ovat kuitenkin!

  ReplyDelete
 4. Hauska juttu! Mutta hyvännäköisiä kuiteski. Minä tarjoilin kerran äidilleni ja isotädille suolaa kahvin kanssa. Huvikseni vain. ;-)

  ReplyDelete
 5. Herkullisen näköisiä kumminkin ovat. Mutta ei auta, suola ei sovi korvaamaan vaniljasokeria.

  Muuten alempana tuo syreenihortensiasi on aivan mahtava.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.