Friday, June 11, 2010

Hats, hattuja, cappelli, sombrerosThere were some fantabulous hats at the British Embassy garden party. Orange and lime is a striking and yet so very natural combination.

Ulla Shackleton on jo vuosia ihastuttanut meitä hatuillaan joita hän suunnittelee yhdessä modistinsa kanssa. Tuo limen ja oranssin yhdistelmä tuli tietoisuuteeni hiljattain Yaelianin blogissa. Kukaties on putkahtanut pintaan jossakin ihmiskunnan kollektiivisessa tietoisuudessa.


Blogisiskokin on komeillut hatuissaan mainitussa tilaisuudessa. Ilmeisesti olemme joskus seisoskelleet edestakaisin samassa juhlaväen joukossa, tietämättä tosisistamme.

On se vaan yhtä juhlaa. Lähetystön puutarhajuhla avasi kesäkauteni. Nyt jo toinen vapaapäivä meneillään. Kohta lähden huvittelemaan hammaslääkäriin ja korjauttamaan yhden lohkeaman. Pitää olla valmistautunut nauttimaan kesäkutsujen herkuista kunnollisella purukalustolla.

Miksikökähän hattaran nimi on hattara? Pilvenhattara. Onko tekemistä hatun kanssa?

2 comments:

 1. Mielenkiintoinen hattu! :-D Anoppini meni hattukilpailun pari viikon sitten. Voittaja oli koristellut hattunsa kesäkukilla. :-)))

  ReplyDelete
 2. Wow, first time I see wonderful hat!
  I wondering who's wore it?

  Happy Saturday Rita!

  Jenny;~)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.