Sunday, December 01, 2013

Prabnoor's 3rd AnniversaryOur little Indian friend Noor turned three. His Finnish "grandmother" Pirjo made a cake. I asked the children at the party to explain to me why the Angry Birds are so angry and I learnt that's because some pigs had stolen their eggs.Pirjo on taituri kakkujen väsäämisessä. Ei ainoastaan ulkonäkö, vaan myös maku oli onnistunut, kuten tavallista. Linkki Noorin 1-vuotisjuhlapostaukseen tässä.Kakku oli ensimmäinen ruokalajimme. Sen jälkeen normaaliin tapaan eturuokaa ja jälkiruokaa. Rituaaliin näytti kuuluvan että synttäripojalle syötettiin kakkua.Charandeep, Pirjo ja Amrita. Kutsuvieraitten joukossa oli Suomessa asuvia intialaisia perheitä, yksi perhe Bangladeshista. Me muut olimme suomalaisia, yksi ranskalainen, yksi puolalainen. Laittaisin kuvia mutta en ole varma haluavatko asianomaiset. Luultavasti antaisivat luvan.

Tämmöistä en ollut ennen nähnytkään. Muut ruuat olivat "tuttuja" intialaisia.Lapsia ison lahjaleijonan päällä ja viimeisessä kuvassa sankarimme sylissäni.
Yksi kysymys: Mistä blogin alareunaan saa nykyään merkatuksi mihin luokkaan postaus kuuluu? Ennen saatoin merkitä esimerkiksi INTIA, JUHLAT ja MONIKULTTUURISUUS kohtaan "tunnisteet". Nyt en näe sellaista vaihtoehtoa.


5 comments:

 1. happy b-day, dear!!!!!

  ReplyDelete
 2. Molto gentile, Antonietta :) Ti ringraziamo.

  ReplyDelete
 3. Tunnisteet eli tagit tai luokat pitäisi olla oikeassa laidassa ylin laatikko, mistä pitää klikata ennen postauksen julkaisua, tai onnistuuhan se julkaisun jälkeenkin jos laittaa postauksen muokkaa-tilaan. Osasinkohan selittää oikein!? :)

  ReplyDelete
 4. Suloinen pikkuinen,onnea hänelle! Ja nyt sitten selvisi miksi vihaiset linnut ovat vihaisia;hyvä tietää;D
  Sun pitäisi saada ne tunnistukset kunhan siellä tekstiosiossa lisäät sinne haluamasi tunnistukset.

  ReplyDelete
 5. Tyyne Inkeri: Hienosti selitit. Se oli LABELS. Minulla on systeemit englanniksi. KIITOS !

  Jael: Suloinen kerrassaan :) Minua on melkein harmittanut kun lapsille tyrkytetään vihaisia otuksia, mutta tokihan silloin TÄYTYY olla vihainen kun lintulapset varastetaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.