Friday, June 27, 2014

Kesäkuuta


Ensin kukki "oikea" syreeni, sitten unkarinsyreeni. Nyt kesäkuun kukkijat pihassamme alkavat ruskistua. Alkukesän hempeä vihreä muuttuu syvemmän vihreäksi. Syyskaunosilmän vihreä viehättää.
  

Päättäjäisiä ja grillijuhlia on riittänyt. Tässä noutopöytä persialaisen ystävän syntymäpäiviltä. Hänen vaimonsa teki parhaansa jotta sai yllätyskutsut aikaan, mutta tokihan isojen ruokamäärien raahaaminen kaupasta kavalsi aikeet. 


Todella ihana juhla. Meitä suomalaisia oli vain kolme. Kaikki loput iranilaisia. Aikuisia toistakymmentä, lapsia neljä. Tunsin entuudestaan noin puolet.


A buffet of fingerfood. 


Tuorejuustolla täytettyjä leikkelerullia.


Muhkeat mokkapalat. Omistani tuli oudon lätysköjä kun eilen kokeilin. Eivät vetäneet vertoja näille emäntämme Mitran pullukoille. Maku tosin oli kohdallaan.2 comments:

  1. Voi mitä ihania herrkuja, taas!
    Sullaon ihana mahdollisuus saada tutustua erilaisiin ihmisiin ja iloita heidän kanssaan. Hienoa ♥

    ReplyDelete
  2. Kiitos, Hannele ! Tuli mieleeni sellainen ajatus kommentistasi että onhan meillä useinkin mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin mutta kaikki eivät käytä sitä mahdollisuutta.

    Tässä vaiheessa kesää alan toivoa että en olisi syönyt kaikkia noita herkkuja niin innokkaasti. Vaaka kertoo totuuden :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.