Monday, July 13, 2015

Kirjastokäynti Malmilla


There's a library in this building.


Malmitalo. Malmin kirjasto. Ala-Malmin tori. 


Rakennuksessa on myös työväenopisto. Pidin siellä muutaman vuosi sitten kurssin nimeltä Alkeisenglannin treenit. Runsaan 20 oppilaan kurssi tuntui isolta pitkällisen pienryhmien ja yksityisoppilaiden ohjaamisen jälkeen, vaikka olen aikanaan opettanut jopa 30 - 40 oppilaan luokkia. Vantaan työkkärin italian alkeiskursseille tunki usein niin paljon porukkaa että seinät pursuilivat ja käytävältä nostettiin penkki viimeisiä tulokkaita varten.


Kahvilan pitsituoleissa ei istunut ketään. Kirjastoon pääsi kello 9 mutta ehkäpä kahvila ei ollut vielä auki. Työväenopistoon kuljetaan tuolta perältä. Kääntykää oikealle. Jos sen sijaan kääntyykin perällä vasemmalle siellä on kaksi huonetta joissa voi ihailla jonkun taiteilijan teoksia. En tällä kertaa käynyt siellä. Täältä ehkä selviää: Malmitalon sivut.


Kirjaston ovi perällä vasemmalla. Keskellä näkyvistä ovista voi jatkaa matkaa jos haluaa kulkea tästä läpi. 


Poistokirjoista pyydettiin tänä vuonna euro kappaleelta.


Ilmaiskirjoja - saa ottaa ! Ne oli laitettu hyllyille. Paljon kätevämpää kuin se että ne olivat aikaisemmin isossa matka-arkun tapaisessa korissa mistä niitä joutui sukeltamaan. Kirjadyykkaus muistuttaa liikaa roskisdyykkarin touhuja. Tämä on parempi. En pysähtynyt katsomaan ilmaiskirjoja tällä kertaa. Reppu oli jo tarpeeksi painava poistomyyntikirjoista.

Tänään mennään Pukinmäen kirjastoon. Mainostivat Fecbookissa että poistokirjoja saa ilmaiseksi. (Viime kesänä ne maksoivat à 50 senttiä.)

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.