Sunday, May 06, 2007

EI MIKÄÄN PANNUKAKKU

.

A delicious pancake made by Niko. Todettakoon heti että eilinen monikulttuurijuhlamme ei totisesti ollut mikään pannukakku, vaan oikein onnistunut syksee. Lapsia ja aikuisia, kansallisuuksia ja kieliä, kaikkien tuomia ruokia ja juomia. Ihmisiä, jotka tunsivat toisensa entuudestaan ja ihmisiä jotka tapasivat ensimmäistä kertaa. Musiikkia ja taidetta; Henrik soitti banjoa ja lauloi, lapset piirsivät kauniita kuvia. Vähän tanssittiin salsaakin.

Tässä joitakin kuvia. Raportti jää nyt lyhyeksi mutta jatkan myöhemmin...


Uusi kaverimme Eelis, 6 vuotta.Isä ja poika, Iikka, 7 v. ja Jean-Marc. Tästä postauksesta puuttuvat äiti, Kreettaliisa ja tytär, Kaisa, 10 v.


Isä ja tytär, Voitto ja Aija Laura. Kaikki lapset osoittautuivat lahjakkaiksi piirtäjiksi. Merenneitoa ei voisi uskoa esikoululaisen piirtämäksi. Se on niin hyvä. Sain yhden merenneitopiirroksen lahjaksi, ja Kyllikki toisen. Aija Laura puolestaan sai ottaa mukaansa paperinuken jonka olin tuonut lapsia varten.


Saimme kuulla nostalgiaa 60-luvulta englanniksi ja Henrikin itsensä kirjoittaman tuutulaulun, jossa hän lauloi juuri sen mitä ennen nukahtamista pitääkin kuulla; "Ei oo mittää hättää." Kaikki on hyvin. Kaikki järjestyy.


Porukkamme kokoontui Suomalais-brittiläisen yhdistyksen tiloissa Fredrikinkadulla. Porraskäytävään kuului tällä kertaa suomea, italiaa, englantia, ranskaa, espanjaa. Suomalaisten lisäksi kansallisuuksia ja taustoja oli edustettuina Ranska, Tchad (en tiedä kirjoitusta). Peru, Kroatia, Englanti, hiukan Venäjäkin.

Jäimme kaipaamaan niitä jotka eivät tällä kertaa päässeet mukaan, mutta aina tulee seuraava kerta.
.

5 comments:

 1. Mielenkiintoista tuo, miten avoimia ja luottavaisia nuo tapaamasi ihmiset ovat, uskaltavat poseerata sinulle, ja antavat kuvansakin julkaistavaksi.
  No, toisaalta mikäs sen mukavampaa.

  ReplyDelete
 2. Sunnuntaita Leonoora!

  Jokaiselta kysyn aina erikseen saako ottaa kuvan, sitten kysyn saako julkaista... Olen itsekin ihmetellyt miten moni sanoo että siitä vaan :) Pieni vähemmistö eilen sanoi että ei halua kuvaansa blogiin. Taisi olla vain kolme joista ei nyt tule kuuluisia. Hehe.

  ReplyDelete
 3. Banjosta tulee aina mieleeni Billy Connolly (Joka ohimennen sanoen on yksi parhaista tietämistäni stand-up koomikoista ja vielä parempi kiroilija (Viitaten uusimpaan kirjoitukseeni)) ja D.I.V.O.R.C.E. biisi. Tuossa youtuben versiossa hän soittaa kitaraa, mutta kymmenkunta vuotta sitten nähdessäni hänen stand-up shownsa (Harvoin olen nauranut niin paljon puolentoistatunnin aikana) hän soitti banjoa.

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva, kun raportoit kulttuuririkkaiden kemujen antia ja on tosiaan hauska saada välähdyksiä mukana olleista ihmisistä ja hieman myös heidän tarinoistaan!

  ReplyDelete
 5. Thanks, Johannes, tulen käymään heti kun työt helpottavat. I need a good laugh :D

  A-R

  Kiitoksia kiitelyistä. Minulla on joskus sellainen tunne että mitä jos blogiyleisöä ei kiinnosta lukea näitä postauksia jotka teen "meidän jengille" silloin tällöin. Kiva kuulla että kiinnostaa. Esittelen mielelläni noita kivoja tyyppejä :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.